IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

HAKEEM FORMUNUN ZİRVESİNDEHAKEEM FORMUNUN ZİRVESİNDE
Tarih : 01.09.2013 07:16  - Benzer Haberleri Göster
G1 Karayel Koşusu’nda zafer HAKEEM’in oldu
 
Yaz mevsiminin son günü olan 31 Ağustos Cumartesi günü 75. Yıl Ankara Hipodromu, 2 yaşlı İngiliz tayları için sezonun ilk Grup 1 mücadelesine ev sahipliği yaptı. Katıldığı 18 koşuyu da kazanan ve Triple Crown yapma başarısı gösteren şampiyon safkan Karayel anısına düzenlenen koşuyu (Açık – G1) Hikmet Kızılca’nın sahibi olduğu, İbrahim Bekiroğulları tarafından antrene edilen HAKEEM (Harlan’s Holiday – Michigan Bluff / Skywalker) isimli tayı, jokeyi Selim Kaya ile kazandı.
ENYALIOS’un Komiserler Kurulu Kararı ile start almadığı koşuda 2 yaşlı 10 İngiliz tayı birincilik mücadelesi verdi. Çim pistte 1300 metre mesafe üzerinden gerçekleştirilen ve birincilik ikramiyesi 240.000 TL olan koşuda 3 dişi tay tabelanın diğer sıralarını oluşturdular. Bu isimlerden WARRIORPRINCESS (Sri Pekan-Woodman’s Girl/Woodman) jokeyi Ayhan Kurşun ile ikinci olurken, koşuya Ahmet Çelik ile katılan LYRIC (Yavuzkaya-Lasha/Cozzene) üçüncü, SEA HORSE (West By West-Sylviani/Ashkalani) da Mehmet Akyavuz idaresinde bu önemli koşuda dördüncülüğü elde etti.
Kazanan HAKEEM için koşunun bitiriş derecesi 1.18.22 olurken, koşuda farklar 3 Boy-3.5 Boy-2.5 Boy şeklinde oluştu.
 
Koşuyu kazanan atın sahibi Hikmet Kızılca’ya kupayı Türkiye Jokey Kulübü Yönetim Kurulu adına TJK Asli Üyesi Mete Aysal verdi.
 
 
Koşuyu kazanan tayın antrenörü İbrahim Bekiroğulları ile jokey Selim Kaya'ya birincilik plaketlerini, TJK Asli Üyesi Mete Aysal takdim etti.
 
Şeref tribününde düzenlenen törende Ankara Hipodrom Müdürü Cemil Akpınar da hazır bulundu.
22 Haziran günü 75. Yıl Ankara Hipodromu’nda katıldığı Coup De Roi Koşusu’nu (Şartlı 1) kazanarak yarış hayatına merhaba diyen HAKEEM, kariyerinin 4. startında 3. birinciliğini elde etti. Geçildiği tek yarış olan Hitit Koşusu’nda (A2) boyun farkıyla ikinci kalan 2 yaşındaki doru erkek tay, son olarak 10 Ağustos günü katıldığı çim pistte 1200 metre mesafeli Prof. Tevfik Başer Koşusu’nu (A3) bugünkü jokeyi Selim Kaya ile kazanma başarısı göstermişti


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim